Over ons

Welkom op BabyTotKind.nl!

Op deze website willen wij onze kennis, ervaringen en tips delen met anderen. Tegenwoordig is er een overvloed van producten, websites en informatie en is het soms lastig om vast te stellen wat nu een goede keuze of informatie is.

Samen met Melissa heb ik deze website opgericht om onafhankelijke artikelen en informatie met jullie te delen. Doordat we allebei kinderen hebben kun je wel zeggen dat wij ervaringsdeskundige zijn. Het komt er op neer dat deze website is gemaakt door ouders en voor ouders!

Wil je weten hoe wij onderzoek doen en waarom u ons kunt vertrouwen? Dit lees je verderop op deze pagina!

Baby tot kind header

Wie zijn wij?

Chiel

Oprichter

Deze website heb ik opgericht omdat ik weinig goede websites met duidelijke informatie en vergelijkingen vond in mijn zoektocht naar benodigdheden voor onze eerste baby. Onderzoek doen, uitproberen en vergelijkingen maken vind ik altijd interessant. Ik ben vader van een dochter en kan dan mijn ervaringen beschrijven van producten die we zelf gebruiken.

Melissa

Moeder en content schrijver

Hallo, ik ben Melissa! Ik ben moeder van twee kinderen en zoals elke (toekomstige) ouder zijn wij altijd op zoek naar de beste babyspullen. Ik vind het leuk om mij hierin te verdiepen en producten zelf testen. Daarmee wil ik graag mijn onderzoek, kennis en ervaringen delen zodat anderen hiermee ook geholpen kunnen worden. Hopelijk vinden jullie genoeg informatie en tips in mijn artikelen.

Hoe werken wij?

Hoe we onze producten kiezen.

We doen onderzoek naar wat de nieuwste trends en artikelen zijn. Aangezien wij zelf ouders zijn kom je vaak in aanraking met benodigdheden voor baby en kind. Zo testen wij zelf spullen omdat we ze nodig hebben en door onze ervaring kunnen wij de lezers goed informeren. Het is belangrijk voor ons dat (toekomstige) ouders goed geholpen worden en onafhankelijke en eerlijke reviews en informatie lezen.

Onderzoek

Daarnaast kijken wij naar de populaire producten en onderzoeken waarom gebruikers juist voor deze artikelen kiezen. Zijn hier ook nog verbeterde alternatieven op? En zoeken wij naar wat onbekendere merken die minstens zo’n goede kwaliteit, prijs en gebruikersvriendelijkheid hebben. We kunnen natuurlijk onderzoek doen naar alle producten of alles van te voren testen. Maar wij maken een lijst van producten die wij meewillen nemen in het onderzoek

Checklist

Na een selectie te hebben gemaakt van potentiële artikelen gaan wij hier dieper op in. Wij maken een checklist die te maken heeft met de productsoort en passen die toe. Zo ontstaat er een beter beeld en kunnen we gelijk zien wat de voor- en nadelen zijn en wat de eigenschappen van elk product zijn. Degene die een slechte score hebben of mindere ervaring halen wij dan uit deze selectie.

Reviews en ervaringen

Onze eigen ervaring met producten is belangrijk om andere ouders goed te informeren maar een belangrijk onderdeel zijn ook de reviews en ervaringen van andere gebruikers. Hierdoor krijgen we nog een completer beeld over de producten die wij kunnen delen. Zo kun je er ook op vertrouwen dat wij onafhankelijk en eerlijke informatie geven over deze babyspullen.

Vergelijken

Met een checklist en voldoende informatie en reviews op zak gaan wij de producten vergelijken. Het kan zijn dat ze ongeveer dezelfde functie hebben en ook op elkaar lijken aan de buitenkant. Door de eigenschappen naast elkaar te houden kun je zien waar bepaalde producten en merken op uitblinken. Dit kan je ook vaak terug vinden in de ervaringen. In onze lijsten willen wij diverse producten hebben die dezelfde functie hebben maar dit op verschillende manieren doen of ander materiaal gebruiken. Door te vergelijken krijg je nog een beter beeld.

Artikel schrijven

We zijn al vaak uren bezig met het onderzoek, vergelijken en testen en daarna is het tijd om alles in een duidelijk artikel te schrijven. We voegen alle stukjes met informatie en kennis samen zodat er een eerlijk en compleet overzicht staat. We voegen daar ook een deel van de checklist toe zodat de lezer altijd zelf een keuze kan maken en weet waar op te letten.

Gemiddeld gezien zijn wij zeker wel meer dan 10 uren bezig met onderzoek en schrijven van één artikel. Wij vinden het ook altijd mooi om te zien dat dit ook goed gewaardeerd wordt door de complimentjes die we ontvangen. Wij hopen ook jou goed te informeren en antwoord te geven op vragen.